DØGNSERVICE
​Telefon: 65 38 30 40  Mobil: 20 31 30 40

Nøgler

Manglende omtanke med nøgler kan give mindre erstatning fra forsikringen.​​

Sikkerhed i boligen

Giver dit låsesystem dig den sikkerhed i hjemmet, som du ønsker?​​

Sikkerhed i virksomheden

Mange virksomheder vælger at installere et låsesystem.​​

Få styr på dine nøgler​

Manglende omtanke med nøgler kan give mindre erstatning fra forsikringen. Hvis en indbrudstyv har brugt en nøgle til at låse sig ind, dækker forsikringen kun indbruddet som simpelt tyveri og udbetaler typisk mellem 0-60% af det stjålnes værdi.

Men med lidt omtanke kan du nemt reducere risikoen for misbrug af nøgler. Hav styr på dine nøgler og lån ikke nøgler ud, der frit kan kopieres. Flytter du i nyt hus eller til nye erhvervslokaler, anbefaler vi at udskifte eller omlægge alle låsene, da det i praksis er svært at sikre sig mod kopiering i selv gode låsesystemer. Den mest effektive metode til at sikre kontrol med nøgler er at installere et patenteret låsesystem, fordi det er både ulovligt og besværligt at kopiere nøglerne.

Alle RUKO låse kan have én og samme nøgle. Og vælger du en lås i rød eller blå sikringskategori, er låsen sikret mod opdirkning, og nøglerne sikret mod kopiering. Kontakt os og hør mere om låseservice!

Giv ikke tyven din nøgle

​Forsikringsselskaberne dækker kun mellem 0-60% af det stjålnes værdi, hvis tyven har brugt en nøgle for at komme ind i bygningen.

Kontakt

Vandværksvej 10

5550 Langeskov

Telefon: 65 38 30 40 | Mobil: 20 31 30 40

Omkodning af låse

Omkodning består i at stifterne i låsen bliver udskiftet til nye stifter og nøgler.​

Mere end 33 års erfaring

Fyns låse- og sikringsservice har siden 1985 haft base i Langeskov.​